Ajaton rajattomuus - kotimaista scifiä nuorille

Onko meidän maailmankaikkeutemme ainoa? Onko muita maailmoja? Voiko tehdä aikamatkan toiseen maailmaan? Tulevatko hypernopeat kvanttitietokoneet hallitsemaan ihmiskuntaa? Onko valon nopeus todella suurin mahdollinen nopeus?

Uusi kotimainen nuorille suunnattu scifi-seikkailukirja sivuaa monia perimmäisiä kysymyksiä, kun se samalla yhdistää tieteisseikkailun todelliseen historiaan.

Kirjan päähenkilöt - viisi nuorta - pääsevät yllättäen kesälomallaan tutustumaan huippusalaiseen tiedeluolaan. Siellä he tutustuvat maailmanlaajuiseen neuroverkkoteknologiaan perustuvaan kvanttitietokoneeseen, joka hallitsee maailman kaikkea tietoa - suorastaan koko maapalloa ja ihmiskuntaa. Se kykenee teleportaatiota, metamorfoosia ja kvarkkiteknologiaa käyttäen murtamaan valonnopeuteen sidotun maailmankaikkeutemme kahleet ja ylittämään multiversumissa maailmojen rajan. Nuoret saavat kokeilla aikamatkoja ihmiskunnan historian eri vaiheisiin.

Matti Uurinmäen uusin teos aloittaa uuden nuortenkirjasarjan Scifi-seikkailuja multiversumissa ja yhdistää scifiä ihmiskunnan todelliseen tietoon ja todelliseen menneisyyteen. Samalla se raottaa ovea johonkin sellaiseen, jota emme vielä ymmärrä ja hallitse, mutta joka tulee meitä päivä päivältä lähemmäksi.

Kirjan on kustantanut Naruska Saivo Oy. Kirja on julkaistu vain e-kirjana Elisan e-kirjapalvelussa. Isbn 978-952-7077-02-3.

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?