Kommentoi vastausta

Pysyvä linkki

Kaikki asukkaat maksavat kaikkia lainoja asunnon kunnon, varustelun ja sijainnin mukaan jyvitettynä. Itse asuin 8 kk vuosikymmeniä vanhassa rapistuneessa, ikkunaremontin tarpeessa olevassa talossa. Asunnon vuokrasta meni toista sataa euroa lainojen katteeksi, vaikka itse talon lainat oli takuulla maksettu kauan sitten. Vuokra oli sinänsä huokea, mutta sisälsi normaalia suuremman maksun korjausrahastoon - kuten sanottu, ikkunaremontti edessä. Talo oli erittäin hyvällä paikalla. Se oli kyllä rakennettu pystymetsään, mutta kaupunki oli rakentunut sen ympärille. Tärkeimmät palvelut 5 min. päässä, hyvät liikenneyhteydet kaikkialle. Ainoa puute oli se, että ei ollut kirjastoa: Espoonlahden keskuksessa ei ole kirjastoa.

Score: 0

Ei muotoiluja

• Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.