Selkokielinen lasten kirjastoesite - onko kiinnostusta?

Onko kirjastollasi tai kimpallasi kiinnostusta painattaa kirjastosta kertova, lapsille suunnattu esite omaan käyttöön?

Eepos-kirjastot tekivät selkokieliset esitteet kirjastoista esikouluikäisille. Teksti kertoo tarinaa ensimmäistä kertaa kirjastossa vierailevalle lapselle ja värikäs kuvitus auttaa eläytymään käyntiin. Tekstin tekijä Mervi Heikkiä antaa työn muidenkin kirjastojen käyttöön ja Kirjastot.fi osti oikeudet kuvitukseen ja painotiedostoihin. Tarkoitus on, että esitettä muokataan niin, että se sopii kaikkien kirjastojen käyttöön. Monikielinen kirjasto suunnittelee käännöksiä useammalle kielelle.

Saatte painotiedostot käyttöön veloituksetta

Ohessa pdf-tiedostot suomen- ja ruotsinkielisistä esitteistä Eepos-versioina. Muokkaamme täällä Kirjastot.fi:ssä tiedostosta kirjastokorttikuvat geneerisiksi ja kohdat, joissa Eepos esiintyy tekstissä muunnetaan yleisiksi. Takakannen sisäsivun teksti muunnetaan myös yleiseksi ja mukaan otetaan vinkit Monikielisestä kirjastosta, Celia-kirjastosta ja Viittomakielisestä kirjastosta. Tuo muokkaus tehdään heti kun joku haluaa painattaa esitteitä.

Mikäli esitteen painattaminen esikoululaisille tai ekaluokkalaisille kiinnostaa, olkaa yhteydessä! HUOM! Kirjastot.fi:llä ei ole tätä varten painatusrahaa vaan kirjastot ja kimpat voivat painattaa. Meiltä saa tiedostot.

Terveisin 

Päivi Litmanen-Peitsala, Kirjastot.fi

Organisaatio
Kirjastot.fi
Yhteyshenkilö
Päivi Litmanen-Peitsala