Rikinkeltainen taivas -teatteriesityksen digitaltiointi Suomen kirjastoihin

Hei, kirjastoväki ja tervehdys 150 vuotta täyttävästä Kansallisteatterista!  

Suomen Kansallisteatteri on koko kansan teatteri, ja historian saatossa tapanamme on ollut toteuttaa kiertueita ja vierailuesityksiä.
 
Juhlavuoden kunniaksi haluamme nytkin tuoda teatteriesityksen kaikkien ulottuville valtakunnallisesti, veloituksetta ja matalalla kynnyksellä. Tarjoamme syys-marraskuun ajan kaikkien suomalaisten kirjastojen vapaaseen käyttöön Kjell Westön romaaniin pohjaavan Rikinkeltainen taivas -teatteriesityksen digitaalisen taltioinnin.
  
Toiveemme on, että kirjastoissa innostutaan järjestämään hetki tai hetkiä, jolloin kirjastokävijät kokoontuvat katsomaan esitystä yhdessä. Tapahtuman muoto ja järjestämistapa ovat vapaa. Esityksen yhteyteen voi järjestää vaikkapa keskustelutilaisuuden. Lisää esityksen taustatietoja ja vinkkejä keskustelun teemoihin.

Tästä pääsette lataaman myös A4-kokoisen julisteen, josta toivottavasti on iloa ja hyötyä esitysajankohdista viestimisessä asiakkaillenne.

Ilmoita kirjastonne mukaan ja tilaa linkki Rikinkeltaisen taivaan -taltiointiin osoitteesta juhlavuosi@kansallisteatteri.fi.
  
Hyvää yhteistä teatterielämystä toivottaen, 
Kansallisteatteri
#kansallisteatteri #kansallisteatteri150

Lisätiedot: 
Tuottaja Hanna Reetta Majanen
Sähköposti hannareetta.majanen@kansallisteatteri.fi
Puhelinnumero 0503744181
 

Organisaatio
Kansallisteatteri