Ilmoitukset ja kampanjat

Musiikki esille: Levyhyllyt-juliste jaossa kirjastoihin

Musiikkikirjastot.fi aloittaa Levyhyllyt-kampanjan, jonka tavoitteena on tuoda Levyhyllyt-blogin aiheita ja sisältöjä lähelle asiakasta. Voit elävöittää kirjastotilaa Levyhyllyjen julisteen, levytysten, nuottien ja kirjallisuuden avulla – ja vinkata samalla ajankohtaista kirjastoblogia.

Levyhyllyt-juliste. Musiikista pintaa syvemmältä. Levyjä ja lukemista kirjastosta. #levyhyllyt.

Juliste jaossa kirjastoihin

Levyhyllyjen A3-kokoisen julisteen voi tulostaa Kirjastot.fi:n Materiaalipankista. Värijuliste voi olla esillä sellaisenaankin – vinkkinä aktiivisesta sisältöbloggaamisesta. Värijulistetta on myös jaettu yleisiin kirjastoihin Alueellista kehittämistehtävää (AKE) hoitavien kirjastojen kautta. 

Myös aihejulisteita printattavissa

Uusista artikkeleista tehdään lisäksi aihejuliste, jossa on tekstinäyte ja QR-koodi verkkoartikkeliin. Aihejulisteen voi tulostaa mukaan nostonäyttelyyn. Julisteet kootaan Musiikkikirjastot.fi:n tulostesivulle [linkki].

Mitä on Levyhyllyt? Yli 300 artikkelia – kirjastotarjontaan linkitettynä

Levyhyllyjen toimitus julkaisee uutta – tai retroa – joka viikko. Artikkeleita tuotetaan vuodessa noin 50. Tällä hetkellä artikkeleita löytyy yli 300 erilaista, mukana aiheeseen liittyvä kirjallisuusluettelo ja diskografiaa. Listausten nimekkeet linkitetään Finna.fi -hakuun. 

Jaa ja seuraa somessa

Omia nostoja voi jakaa somekanavilla vapaasti esimerkiksi hashtagillä #Levyhyllyt. Postauksia on luvassa myös Musiikkikirjastot.fi:n kanavilla Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Jäitkö ilman julistetta? Ota yhteyttä!

Laita meille sähköpostia, jos tarvitset lisätietoja tai jäit vielä ilman värijulistetta. Pyydä toimitukselta aihejulistetta, joka valikoimasta puuttuu. Tuotamme julistepohjia verkkoon myös aiemmista artikkeleista.

Lisätietoja

Johanna Laurila, viestintäsuunnittelija, Kirjastot.fi
johanna.laurila@hel.fi
 
Tuomas Pelttari, suunnittelija, Musiikkikirjastot.fi
tuomas.pelttari@hel.fi
 

Organisaatio
Musiikkikirjastot.fi
Yhteyshenkilö
Tuomas Pelttari