Kirjallisuusupokkeen sisällöt musiikista

Kirjallisuusupoke on päivitetty musiikkiin liittyvin sisällöin. Kirjastokaistan videossa Jouni Hynynen kertoo teoksestaan Muistikuvia. Videon mukana upoke tuo linkit Kirjasampo.fi:n ”Kirjallisuutta musiikista” ja Sivupiirin ”Monta tietä tarinaan - Musiikki” -kirjahyllyihin sekä ”Musiikkia etsimässä” -linkkikokoelmaan Makupalat.fi:ssä.

Jos verkkokirjastossasi tai kotisivuillasi ei ole vielä kirjallisuusupoketta, niin voit katsoa miltä se näyttää kirjastojen sivuilla ja tutkailla olisiko teidän sivuillannekin paikka upokkeelle. Upoke löytyy ainakin näiltä sivuilta (päivitämme listaa sitä mukaa, kun huomaamme tai saamme tiedon uusista sivustoista, joissa upoke on mukana):
Eepos-kirjastotHeili-kirjastotKaarinan kaupunginkirjasto, Kirkes-kirjastotKuopion kaupunginkirjastoLapin kirjastotLastu-kirjastotOulun kaupunginkirjastoPiki-kirjastotRutakko-kirjastotSata-kirjastotVaara-kirjastot ja Vaski-kirjastot.


Mikä on kirjallisuusupoke?

Tuotamme Kirjastot.fi:ssä sisältöjä kaikkien yhteiseen käyttöön. Jotta sisältöjen hyödyntäminen verkkokirjastoissa, kotisivuilla ja blogeissa olisi mahdollisimman vaivatonta, kokoamme myös ajankohtaisia sisältöjä upokkeisiin. Kun lisäätte kerran upokkeen koodin sivuillenne, päivittyvät uudet sisällöt sivuillenne automaattisesti. Yksi tuottamistamme upokkeista on kirjallisuusupoke, joka tuo katsottavaksi ajankohtaisen videon ja siihen liittyvät linkit Kirjasammon lukuvinkkeihin ja Makupalojen linkkivinkkeihin.

Nostamme kirjallisuusupokkeeseen ajankohtaisia sisältöjä, jotka voivat olla joko uusia tai jo aiemmin julkaistuja, mutta ajankohtaisia. Videota täydentävät lisätietolinkit voivat olla teemasta riippuen paitsi Kirjasampoon ja Makupaloihin vieviä, myös esimerkiksi Sivupiirin, Musiikkikirjastot.fi:n, eKirjaston tai Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun sisältöjä.

Upoke tuo usein päivittyvää ajankohtaista sisältöä vaivattomasti sivuillenne. Olkaa yhteyksissä, jos teillä on toiveita sisällöiksi, kaipaatte apua upokepaikan perustamiseen tai teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa muissa palveluihimme liittyvissä asioissa.

Lisätietoja:
Kirjastokaista - Riitta Taarasti, tuottaja ja toimittaja
Kirjasampo - Tuomas Aitonurmi, informaatikko ja toimittaja
Makupalat - Nina Granlund, suunnittelija ja toimittaja
Sivupiiri - Katja Kyllönen, suunnittelija ja toimittaja
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kirjastot.fi

Organisaatio
Kirjastokaista / Kirjastot.fi
Yhteyshenkilö
Riitta Taarasti