Ilmoitusten jättöohje

Uutiset sekä Ammattikalenterin ilmoitukset Kirjastot.fi:ssä ja Biblioteken.fi:ssä

Kirjastot.fi:n Uutisissa ja Ammattikalenterissa julkaistaan kirjastoalaan liittyviä tiedotteita ja ilmoituksia. Ilmoitusehdotukset jätetään lomakkeella ja tarkastuksen jälkeen toimitus julkaisee ne. Ilmoitusehdotuksen jättämiseen ei tarvita erillisiä tunnuksia. Sekä Kirjastot.fi:n että Biblioteken.fi:n ilmoitukset jätetään yhteisellä lomakkeella. Kaikkia uutis- ja ilmoitusryhmiä voi myös tilata omaan sähköpostiin yhdellä lomakkeella.

Uutiset – Nyheter

Kirjastot.fi:n ja Biblioteken.fi:n kaikkien uutisryhmien ilmoitukset jätetään samalla lomakkeella: Uutisryhmien ilmoitusten jättölomake.

Uutisten julkaisusivut:

Ammattikalenteri – Fackkalender

Ammattikalenterin ilmoituksia julkaistaan Kirjastot.fi:ssä ryhmissä: Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutus ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat sekä Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoitukset.

Biblioteken.fi:n Fackkalenderin ilmoituksia julkaistaan ryhmissä Kurser och utbildning, Verktyg för bibliotek, nationella meddelanden ja Lediga jobb.

Kaikki Ammattikalenterin ja Fackkalenderin ilmoitukset jätetään yhteisellä lomakkeella: Ammattikalenterin ilmoitusten jättölomake. Biblioteken.fi:ssä julkaistaan ne ilmoitukset, jotka on tehty ruotsinkielisellä sivustolla olevan linkin kautta.

HUOM! Koulutus ja seminaarit sekä Kurser och utbildning -ilmoitusten erikoisohje

Koulutus ja seminaarit tai Kurser och utbilding -ilmoitusta jättäessäsi täytä myös tapahtuman sisällöstä kertovat aihevalinnat sekä tieto, mistä tapahtuman materiaali löytyy koulutuksen jälkeen. Nämä kentät avautuvat lomakkeella kun olet valinnut lomakkeella Koulutus ja seminaarit. Koulutuksen aihe toimii hakukriteerinä kuukausinäkymässä Kirjastoalan koulutuskalenterissa jatkossa.

Käytä koulutusilmoitusta jättäessäsi myös lomakkeen päivämäärätoimintoja, sillä niiden avulla ilmoitus ohjautuu kuukausinäkymään Kirjastoalan koulutuskalenteriin. Kun jätät ennakkotietoa tilaisuudesta etkä vielä tiedä tarkkoja kellonaikoja, valitse päivämäärä ja käytä kellonaikoina esim. alkaa 10:00:00 ja loppuu 23:50:00. Otsikoi ennakkoilmoitus selkeästi ENNAKKOILMOITUS. Kun ohjelma varmistuu, tee uusi ilmoitus ja lähetä osoitteella toimitus@kirjastot.fi pyyntö poistaa ennakkoilmoitus ja julkaista uusi.

Avoimet työpaikat tai Lediga jobb -ilmoitusta jättäessäsi merkitse työpaikan hakuun liittyvät päivämäärät ainoastaan ilmoituksen leipätekstikenttään. Älä siis käytä lomakkeen päivämäärälokeroita esimerkiksi ilmaistaksesi hakuaikoja. Ainoa lomakekenttänä valittava päivämäärä on ilmoituksen poistumisaika.

Tapahtuma- ja ideapankki

Tapahtuma- ja idapankin ilmoitukset jätetään omalla lomakkeellaan. Niitä voi selata pankissa

 

Kirjastot.fi-toimitus ei vastaa ilmoituksissa mahdollisesti esiintyvistä asiavirheistä.

Ota yhteyttä: Kirjastot.fi.fi-toimitus – toimitus@kirjastot.fi