Ilmoitusten jättöohje

Kirjastot.fi:n uutisissa ja Ammattikalenterissa julkaistaan kirjastoalaan liittyviä tiedotteita ja ilmoituksia. Ilmoitusehdotukset jätetään lomakkeella ja tarkastuksen jälkeen Kirjastot.fi:n toimitus julkaisee ne. Ilmoitusehdotuksen jättämiseen ei tarvita erillisiä tunnuksia.

Kirjastoalan uutisia -palstalle ja samalla Kirjastot.fi:n etusivulla olevaan Uutiset-alueellevoi lähettää uutistekstejä samalla lomakkeella kuin Ajakohtaista kirjastoautoissa, Ajankohtaista musiikissa ja Ajankohtaista kehittämistyöstä -ryhmiin. Uutisilmoituksen jättölomake löytyy täältä.

Ammattikalenteriin päivittyvät: Avoimia työpaikkoja, Haen työpaikkaa, Koulutus ja seminaarit, Kirjastojen tapahtumat sekä Työvälineet ja valtakunnalliset ilmoitukset -ryhmiin ilmoitukset jätetään Ammattikalenterin ilmoituslomakkeella.

HUOM!

Avoimet työpaikat -ilmoitusta jättäessäsi merkitse työpaikan hakuun liittyvät päivämäärät ainoastaan tekstikenttään. Älä siis käytä lomakkeen päivämäärälokeroita. Ainoa lomakkeelta valittava päivämäärä on ilmoituksen poistumisaika.

Koulutus ja seminaarit -ilmoitusta jättäessäsi käytä lomakkeen päivämäärätoimintoja. Kun jätät ennakkotietoa tilaisuudesta etkä vielä tiedä tarkkoja kellonaikoja, valitse päivämäärä ja käytä kellonaikoina esim. alkaa 00:10:00 ja loppuu 00:23:50. Tällöin ilmoitus ohjautuu Koulutuskalenterin kuukausinäkymään. Otsikoi ennakkoilmoitus selkeästi ENNAKKOILMOITUS. Kun ohjelma varmistuu, tee uusi ilmoitus ja lähetä osoittella toimitus@kirjastot.fi pyyntö poistaa ennakkoilmoitus ja julkaista uusi.

Ennakkoilmoitusta jättäessäsi valitse ilmoituksen poistumispäivämääräksi aina tulevan tilaisuuden päivämäärän jälkeinen aika, jotta Koutlutuskalenteriin ohjautuminen onnistuu.

Kirjastot.fi-toimitus ei vastaa ilmoituksissa mahdollisesti esiintyvistä asiavirheistä.

Ota yhteyttä: Kirjastot.fi.fi-toimitustoimitus@kirjastot.fi