Uudenmaan kirjastopäivä

Millaiset megatrendit meitä riepottavat kymmenen vuoden päästä? Miten exponentiaaliset teknologiat muuttavat maailmaa ja meitä? Keksijä, yrittäjä ja säveltäjä Perttu Pölösellä on näihin kysymyksiin vastauksia.
 
Uudenmaan kirjastopäivän iltapäivässä kirjastoalan moniottelija, fasilitaattori Päivi Jokitalo haastaa meidät miettimään, mitä meistä tulee isona, miksi olemme olemassa ja miten jaamme osaamistamme.
 
Uudenmaan kirjastopäivään mahtuu myös nykyaika. Susanne Ahlroth raportoi, miten kirjasto edistää lasten lukemista ja lukutaitoa. Reija Piilola kertoo, mitä kirjastoalan ammatillinen koulutus on tänä päivänä.
 
Tutustu päivän ohjelmaan osoitteessa https://uudenmaankirjastot.fi/uudenmaan-kirjastopaiva-12-12-2018/ ja ilmoittaudu mukaan matkalle tulevaisuuteen!

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Töölön kirjasto, Topeliuksenkatu 6
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Porvoon kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Anne Suvanto
Puhelin
0406637588
Hinta
Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan. AKE Porvoo tarjoaa osallistujille aamu- ja iltapäiväkahvit.