Tietoisku uudistetusta eKirjastosta

Valtakunnallinen eKirjasto, https://ekirjasto.kirjastot.fi/ yhdistää yleisten kirjaston eri e-aineistot yhteen palveluun. eKirjasto on ollut toiminnassa jo joitakin vuosia, mutta tämän syksyn aikana palvelu on uudistettu niin ulkoasultaan, käyttöliittymältään kuin toiminnaltaankin. Näin poikkeusaikana eKirjaston merkitys on entistä suurempi, kun tarve yhteiselle valtakunnalliselle viestinnälle ja markkinoinnille on kasvanut.

Tule linjoille 10.2.2021 klo 13-14 kuulemaan tiivis tietoisku uudistetun palvelun toiminnoista ja keskustelemaan kirjastojen e-aineistoista.

Ilmoittaudu mukaan täällä

eKirjastosta löytyvät nyt kaikki yleisten kirjastojen e-materiaalit. Suurin muutos palvelun ulkoasun lisäksi on se, että mukana ovat nyt myös Biblio-palvelun kautta hankitut e-kirjat ja e-äänikirjat. Yhden haun kautta voidaan siis hakea kaikki yleisten kirjastojen e-kirjat ja äänikirjat. Asiakas voi hakea aineistoja rajaamalla haun oman kirjaston, tai kirjastokimpan tarjontaan, tai tarkastella kaikkien yleisten kirjastojen kokoelmia.

Lisätietoja: sisältökoordinaattori Hanna Huovinen, puh. 044 482 6154, hanna.huovinen@lahti.fi

Alkaa
Päättyy