Mediaosaamisen huoltokirja on täällä – tervetuloa julkkareihin!

AKEPiKe:n tuorein julkaisu ”Digiä koneeseen – mediaosaamisen huoltokirja PiKe-kirjastoille” on ilmestynyt. Oppaan julkaisutilaisuus eli julkkarit järjestetään Teams-yhteydellä perjantaina 22.1. alkaen klo 9.

Julkaisua esittelee mediasihteeri Terhi Turkia ja keskustelua alustamassa ovat koordinaattori Jarkko Rikkilä sekä suunnittelija Salla Hyökki alueellisesta kehittämistehtävästä.

Voit osallistua tilaisuuteen ilman ennakkoilmoittautumista tästä Teams-linkistä.

Digiä koneeseen – mediaosaamisen huoltokirja PiKe-kirjastoille
Pe 22.1. klo 09.00 – 10.30
Teams

Digiosaamisen kehittäminen on ollut kahden vuoden ajan AKE-työn painopisteenä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kirjastojen arjessa palvellaan yhä enemmän asiakkaita verkon sisältöjen tai laitteiden käytön parissa. Samaan aikaan yhteiskunta ja sen myötä kirjastot ovat murroksessa, jossa digi- ja mediataidot muodostavat keskeisen osaamisen tarpeen.

Huoltokirja tukee kirjastojen työntekijöitä, innostaa oppimaan lisää sekä tarjoaa välineitä suunnitteluun, ideointiin ja harjoitteluun. Julkaisua voi hyödyntää yksin tai yhdessä työkavereiden kanssa. Huoltokirja jaetaan painettuna oppaana kaikille PiKe-kirjastojen työntekijöille, ja lisäksi siitä ilmestyy sähköinen versio, joka on valtakunnallisesti kaikkien kirjastolaisten ja muiden aiheesta kiinnostuneiden hyödynnettävissä.

Tule tutustumaan julkaisuun, kuulemaan sen syntyprosessista ja keskustelemaan kirjastojen digiosaamisen, mediatyön ja tulevaisuuden teemoista. Vapaamuotoiseen tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828 / S-posti: jarkko.rikkila@tampere.fi

Sijainti
Teams
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Tampereen kaupunginkirjasto - Alueellinen kehittämistehtävä
Yhteyshenkilö
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puhelin
0408007828
Koulutuksen tai seminaarin aihe