Kielikurssistipendit kulttuurialan ammattilaisille Saksaan

Haluatko tehdä yhteistyötä saksalaisella kielialueella toimivien kulttuurilaitosten kanssa tai kiinnostunut verkostoitumaan Saksan kulttuurikentällä? Tai onko sinulla jo saksaa puhuvia yhteistyökumppaneita ja haluat parantaa saksantaitoasi?

Goethe-Institut Finnland tarjoaa myös vuonna 2019 Suomessa toimiville kulttuurialan ammattilaisille kaksi stipendiä Goethe-Institutin saksan kielen kursseille Saksaan. Jos hallitset jo saksan kielen alkeet ja toimit kulttuurialalla esimerkiksi tuottajana, taiteilijana, toimittajana tai kirjastoalan ammattilaisena, tässä voisi olla sinulle mahdollisuus parantaa kielitaitoasi ja Saksan kulttuurin tuntemustasi.

STIPENDI KATTAA

 • Goethe-Institutin 2 viikon intensiivisen kielikurssin Saksassa ajalla
  heinä—joulukuu 2019
 • Goethe-Institutin järjestämän majoituksen, ylläpito kurssipäivinä
 • Korkeintaan 200 euroa tukea matkakuluihin

HAKEMINEN

 • Valitse kaksi vaihtoehtoista kurssia kurssitarjonnastamme sinulle sopivalla paikkakunnalla (tasot A2-C2, huom. ei alkeiskursseja). Sopivia kursseja ovat esimerkiksi ”Intensiv 2 Sprache und Kultur” tai ”Intensiv 2”
  Lisätietoa: https://www.goethe.de/ins/de/de/kur/ang/int.html
   
 • Hakemuksen tulee sisältää
  • Lyhyt CV suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai saksaksi yhteystietoineen
  • Saksankielinen, korkeintaan 1 sivun mittainen motivaatiokirje, jossa kerrot työstäsi, kiinnostuksestasi saksalaiseen kulttuuriin sekä aiemmista saksanopinnoistasi tai oleskelusta Saksassa
 • Lähetä hakemuksesi perjantaihin, 10.5.2019 mennessä osoitteella kultur-helsinki@goethe.de.

Hakijat saavat tiedon valinnastaan viikolla 22. Valitut stipendiaatit suorittavat online-tasotestin ennen lopullista kurssivalintaa.
 

LISÄTIETOJA ANTAVAT

petra.hannus@goethe.delena.kingelin@goethe.de

Kaupunki
eri paikoissa
Sijainti
Saksa
Organisaatio
Goethe-Institut Finnland
Hinta
stipendi kattaa: 2 viikon intensiivisen kielikurssin Saksassa ajalla heinä—joulukuu 2019 ja majoituksen sekä matkakulut max 200 €