Vinkkaa kirjastosi tapahtuma, jossa digikin esillä

Oletteko tehneet tapahtuman, vinkkauksen tai opastuksen kirjastossanne yhdessä järjestön, kunnan palvelun, pankin, minkä tahansa toimijan kanssa? Onko silloin neuvottu myös verkkosivuja, vinkattu hyviä tiedonlähteitä tai autettu käyttämään tuon toisen toimijan palvelua?

Kirjastot.fi:ssä on Tapahtuma- ja ideapankki, jonne toivomme lyhyitä vinkkejä tällaisista. Voi olla myös ideatasolla oleva yhteistyömuoto. Tapahtuma- ja ideapankissa on uusi osio Digiopastukset. Onko sinulla esimerkkejä siitä, miten digi on pääosassa tai ihan vaan luonnollisena osana jotain toimintaa? Onko vinkattu podcasteja, blogeja tai näytetty Luontoportti.fi:tä tai Kelan sivuja? Mitä vaan, mikä on myös digiä.

Laita lyhyesti vinkki Tapahtuma- ja ideapankin sivulla toiminnolla "Lisää tapahtuma tai idea". Vaikkapa, kuinka digi on osa aineistonäyttelyä.

Yleisten kirjastojen digihanke edistää taitoja ottaa verkossa oleva osaksi tavallista työtä ja sitä, että kirjastot tekevät yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Ideat auttavat toisia ja niiden selailu myös sinua. 

Yleisten kirjastojen digihankkeesta tietoa löytyy lyhyesti nyt Kirjastot.fi:n sivulta. Vuoden vaihteen aikoihin ilmestyy digiopastuksiin liittyvä oma sivu suomeksi ja ruotsiksi. 

 

 

Organisaatio
Yleisten kirjastojen digihanke
Yhteyshenkilö
Päivi Litmanen-Peitsala