Onleihe-kyselytunti

Opastusta Goethe-Institutin e-kirjaston käyttöön

Onleihe on osa Goethe-Institutin digitaalista tarjontaa. Sen avulla voit lainata digitaalista materiaalia kuten e-kirjoja, e-äänitteitä, e-elokuvia ja e-lehtiä rajoitetuksi ajaksi lataamalla ne Onleihe-palvelun verkkosivulta. Tarvitset vain tietokoneen, lukulaitteen tai älypuhelimen ja tietenkin toimivan internetyhteyden.

Verkkosivullamme on tarkempia tietoja siitä kuinka rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi ja minkälaista aineistoa meillä on tarjolla.

Mikäli Onleihen kanssa ilmenee pulmia tai jos vain haluat kysyä tarjonnastamme tai saada lukuvinkkejä, olemme käytettävissäsi aina torstaisin kello 13-14.

Käytännön seikkoja: Jos osallistut kyselytuntiin tietokoneella, klikkaa linkkiä, “via web app” ja kirjaudu sisään vieraana (älä käytä yksityistä Skype-nimeäsi, koska Skype for Business on eri ohjelma kuin tavallinen Skype).
Jos taas osallistut älypuhelimella tai tabletilla, klikkaa linkkiä ja lataa maksuton Skype for Business -sovellus. Voit liittyä keskusteluun vieraana, mutta tarvitset sovelluksen nähdäksesi videon.

Tarvitset: tietokoneen / kannettavan tietokoneen / tabletin tai älypuhelimen; kuulokkeet ja mikrofonin (integroituna useimmissa laitteissa).

Klikkaudu keskusteluun, niin kerromme kaiken oleellisen Onleihen käytöstä ja vastaamme kysymyksiisi!

Kaupunki
kaikkialla Suomessa
Sijainti
Skype
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Goethe-Institut Finnland
Yhteyshenkilö
Alexandra Stang
Hinta
maksuton