Kirjastosi mukaan Suureen Maalaustapahtumaan 10.7.

Kuvataiteen päivä ja Suuri Maalaustapahtuma jälleen 10.7. - koko Suomi maalaa

Päivä on myös Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Samana päivänä vietämme Suurta Maalaustapahtumaa, johon mukaan voi tulla yksin, yhdessä, ryhmässä, seurassa tai osallistumalla isompaan tapahtumaan! Tekniikka on vapaa! Vuonna 2018 tapahtumia oli yhteensä yli 130 ja osallistujia lähes 10 000. Tapahtumaa organisoi ja tiedottaa valtakunnallisesti Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry. Nyt on aika taas aloittaa seuraavien tapahtumien suunnittelu.
Maalaustapahtumista enemmän tietoa: www.maalaustapahtuma.fi

Apurahaa haettavissa


Koska toivomme tapahtumien olevan ilmaisia ja kaikille avoimia, huomioithan, että materiaaleihin ja palkattujen taiteilijoiden kuluihin voi hakea apurahaa esim. vuoden alussa käynnissä olevalta Kulttuurirahaston Maakuntarahastojen hausta, hakuaika 10.1.-8.2.2019.

Maalaustapahtuman nettisivuilta voi käydä katsomassa vinkkejä tapahtumaan viime vuoden tapahtumakuvauksista. Esim. monet kirjastot tekivät yhteistyötä viime vuonna paikallisten taiteilijoiden tai taideseurojen kanssa sekä järjestivät pieniä tapahtumiin liittyviä näyttelyitä. Facebook -sivuillamme kerromme myös paljon ajankohtaista tietoa tapahtumista. Tervetuloa tykkäämään meistä Facebookiin ja järjestämään taas upeita tapahtumia!

Järjestätkö tapahtumaa? Tapahtumamuoto on vapaa. Se voi olla pieni sovittu kokoontuminen tai isompi tilaisuus. Ilmoita siitä meille, niin lisäämme sen tapahtuman sivuille (www.maalaustapahtuma.fi/tapahtumapaikat). Haluamme koota sivustolle tiedot kaikista osallistujaryhmistä.

Ilmoitathan meille myös, onko tapahtuma avoin kaikille vai yksityinen. Sähköposti: maalaustapahtuma@gmail.com. Tapahtuman sivut tarjoavat myös ilmaismateriaalia (esim. julistepohjia).

Kuvia päivän teoksista ja tapahtumista voi jakaa Instagramissa #maalaustapahtuma
@maalaustapahtuma www.instagram.com/maalaustapahtuma TAI Facebookissa www.facebook.com/maalaustapahtuma

Organisaatio
Suomen Akvarellitaiteen yhdistys