Kirjailija Elina Hirvosen virtuaalivierailu ti 14.4.

Lukukeskus on järjestänyt kirjailijoiden virtuaalivierailuja kirjastoihin ja kouluihin jo vuosien ajan. Virtuaalinen kirjailijavierailu mahdollistaa kirjailijan ja lukijan kohtaamisen myös poikkeusoloissa. Koronaepidemian aikana Kirjastokaista tulee mukaan Lukukeskuksen kumppaniksi järjestämään yhdessä kirjailijoiden virtuaalivierailuja.

Ensimmäinen kirjailijavierailu järjestetään Valkeakosken kaupunginkirjaston kanssa. Kirjailija Elina Hirvonen saapuu virtuaalivierailulle ti 14.4. klo 17.00-17.45. Kirjailijavierailu on katsottavissa Kirjastokaistalla sekä Valkeakosken kaupunginkirjasto Valon Facebook-sivulla. Voit lähettää Elina Hirvoselle kysymyksiä esityksen aikana. Kysymyksiä kirjailijalle voi esittää Facebookissa live-videon kommenttikentässä sekä Kirjastokaista LIVE -sivulta löytyvän linkin kautta.


Lukukeskuksen virtuaalivierailulla kirjailija sekä yleisö voivat olla omalla kotisohvallaan, työhuoneellaan tai siellä päin maailmaa, missä sattuu juuri silloin olemaan. Kirjailijan ja yleisön kohtaaminen tarjoaa yhteisöllisyyttä ja lukuintoa myös poikkeusoloihin. Lukukeskus reagoi koronavirusepidemian tuomiin muutoksiin kehittämällä kevään hankkeisiinsa ja kirjailijavierailutoimintaansa uusia virtuaalisia toimintamalleja.

Lukukeskus välittää kirjailijavierailuja ympäri Suomen ja kaikkialle maailmaan. Silloinkin kun kirjailija on kaukana, virtuaalivierailu mahdollistaa kohtaamisen. 

Tervetuloa mukaan! Kirjailijavierailu on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lisätietoja:
Lukukeskus - Virtuaalivierailulla kirjailija kaukaa lähelle
Kirjastokaista LIVE
Valkeakosken kaupunginkirjasto Facebookissa

Kirjastokaista Facebookissa

Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Kirjastokaista / Kirjastot.fi
Yhteyshenkilö
Riitta Taarasti