Media/pelikasvattaja etsimässä työpaikkaa

Moro! Minä olen Tiina Hautala, vastavalmistunut mediakasvatuksen asiantuntija ja kirja-addikti. Olen etsimässä pääkaupunkiseudun kirjastoista työpaikkaa tai työkokeilu mahdollisuutta. Omiin lukusuosikkeiheni kuuluu monet fantasia genren teokset. Lapsena Brian Jacquesin Redwall sarjan ihastuttavat eläinhahmot toivat tarinoineen väriä lapsuuteni pitkille automatkoille. Aikuisena minulle on tuonut iloa R.A. Salvatoren Legend of Drizzt sarjan kirjat. Niiden kuvaukset sukupuolirooleista ovat herättäneet paljon keskustelua ystävieni keskuudessa.

Kiinnostuin kirjastoalasta jo opiskeluni aikana kuullessani tarinoita muilta mediakasvattajilta, jotka olivat työskennelleet kirjastolla. Intohimoni mediakasvatuksen saralla on pelikasvatus, josta minulla on vuosien harrastus kokemus, jonka lisäksi tein aiheesta Pro gradu tutkielmani. Haluaisin päästä hyödyntämään pelikasvatuksen tietouttani työssäni kirjastolla. Voisimme toteuttaa yhdessä erilaisia työpajoja, LAN tapahtumia, peliryhmiä ja paljon muuta.

Ottakaa siis yhteyttä oheiseen sähköpostiin tai puhelinnumeroon niin voin lähettää teille CVni ja voimme puhua lisää siitä miten voisimme yhdessä kehittää teidän kirjastonne palveluita ja sivistää suomalaisia mediakasvatuksen ehdoilla. Kiitos paljon ajastanne ja lukuiloa kaikille!
 

Kaupunki
Helsinki, Espoo
Sijainti
Espoo
Alkaa
Yhteyshenkilö
Tiina Hautala
Puhelin
040 5365451