Kokenut ja innostunut kirjastotyön etsijä

Hälsingar från Åbo!

Etsin kirjastovirkailijan tai kirjastonhoitajan töitä Varsinais-Suomesta (Turku) ja pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo tai Vantaa). Olen valmistunut Turun ammattikorkeakoulusta kirjasto-ja tietopalvelualan tradenomiksi syksyllä 2018 ja työskennellyt tähän mennessä yleisessä kirjastossa ja tieteellisessä kirjastossa asiakaspalvelu- ja kokoelmatehtävissä (2016-2019). Asiakaspalvelussa olen tehnyt lainausta, palautusta, tiedonhakua, laiteopastusta ja neuvontaa. Puhun sujuvasti englantia ja osaan myös palvella tarvittaessa ruotsiksi. Kokoelmatehtävissä olen tehnyt aineiston arviointia, poistoja, siirtoja ja kuvailua. Olen halukas työskentelemään yleisessä kirjastossa (kaikki osastot käy), tieteellisessä kirjastossa, AMK-kirjastossa tai koulukirjastossa. Tärkeintä on, että voin työssäni tukea kirjaston asiakkaan lukutaitoa, kehitystä ja hyvinvointia. 

Olen utelias, itseään aktiivisesti kehittävä sekä huumorintajuinen ja nauravainen kirjastoihminen.  Olen kiinnostunut kirjavinkkaamisesta, tapahtumatuotannosta ja digitaalisten laitteiden opastustuokioiden järjestämisestä. 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, ottakaa rohkeasti yhteyttä: julia.takaveraja@hotmail.com. Kysymykset ovat tervetulleita. Lähetän CV:n kiinnostuneille oikein mielelläni!

Kaupunki
Turku, Helsinki, Espoo ja Vantaa
Alkaa