Innokas ja ahkera moniosaaja hakee kirjastovirkailijan paikkaa.

Olen tällä hetkellä opintojeni loppusuoralla. Opiskelin kirjastovirkailijaksi Keravan Keudassa ja valmistuin 03/2020. Etsin töitä kirjastosta.

Olen ollut työharjoittelussa 1 ½ vuotta Vuosaaren kirjastossa. Rakastan kirjastotyötä.

Olen ystävällinen, tunnollinen ja ahkera työntekijä. Pidän erityisesti asiakaspalvelusta, näyttelyiden rakentamisesta, hyllytyksestä, mainosten tekemisestä, lehtien käsittelystä, järjestelemisestä ja kassan hoitamisesta. Lisäksi osaan tehdä viikottaisen rahansiirron ja hoitaa kaukopalveluasioita. Sosiaalisesta mediasta osaan käyttää facebookia ja Instagrammia ja pidän julkaisujen suunnittelusta sejkä tekemisestä. Hallitsen hyvin myös IMMS-järjestelman, tietokoneet ja muut laitteet, joita kirjastossa on.
Minulla on kokemusta työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, mistä on hyötyä myös kirjastotyössä. 

Otan vastaan sijaisuuksia lyhyelläkin varoitusajalla, osa- ja kokoaikatyötä sekä kesätöitä. Olen valmis tekemään kaikenlaisia töitä. Asun Keravalla ja olen tällä hetkellä työtön, joten pääsen tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla. MInulla on henkilöauto käytettävissäni. 

Ottakaa minuun yhteyttä niin kerron lisää itsestäni. Jos päätätte ottaa minut töihin, ette tule päätöstänne katumaan. Saatte kokosydämisesti kirjastotyötä ahkerasti ja innokkaasti tekevän työntekijän, joka ei työtä pelkää.


Minulla on suosituksia kirjastoista Helsingin kaupungin idän alueelta.

Tirronen Jyrki p.  040 334 963

Satukangas Anu p.050 535 1130

 

 

 

 

  

Kaupunki
Helsinki, Vantaa, Kerava
Sijainti
Kerava
Alkaa
Päättyy
Yhteyshenkilö
Maria Pöysä
Puhelin
0400488473