Vahtimestari Kansalliskirjastoon

Kansalliskirjasto (www.kansalliskirjasto.fi) on Suomen suurin ja vanhin tieteellinen kirjasto, joka vastaa kansallisen julkaisuperintömme ja ainutlaatuisten kokoelmiensa kartuttamisesta, kuvailusta, säilyttämisestä ja käyttöön asettamisesta. Lisäksi se toimii koko kirjastokentän valtakunnallisena palvelu- ja kehittämislaitoksena.

Haemme Kansalliskirjaston Tila- ja turvallisuuspalvelut -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä

VAHTIMESTARIA

alkaen 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tila- ja turvallisuuspalvelut -yksikön tehtäviin kuuluvat Kansalliskirjaston asiakassisäänkäyntipisteen asiakaspalvelutehtävät, asiakasliikenteen valvonta ja turvallisuuden ylläpito; postitus- ja kuljetustehtävät; kokoustilajärjestelyt; valvomotehtävät; kirjaston järjestämien yleisötilaisuuksien, näyttelyjen ym. järjestelyihin osallistuminen; laitteiden ylläpitoon ja huoltoon osallistuminen; sekä kiinteistöön liittyvät valvonta- ja pienimuotoiset huoltotehtävät.

Nyt haettavan vahtimestarin tehtävän pääpaino on asiakassisäänkäyntipisteen asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä, mutta työhön kuuluu myös yksikön muita tehtäviä monipuolisesti.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vahtimestarin tehtävistä tai vastaavista, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä englannin ja ruotsin taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi virastomestarin tutkinto tai vastaava, kokemusta työskentelystä kirjastoissa, museoissa tai arkistoissa sekä ajokortti. Asiakaslähtöisyys, kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kyky sekä itsenäiseen, että ryhmässä työskentelyyn ovat tehtävän hoitamisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Työn luonne edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuuskehikon tasoon 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa ylivahtimestari Timo Heiskanen, p. 050 5449183, timo.heiskanen(at)helsinki.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Ville Honkanen, ville.honkanen(at)helsinki.fi.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/vahtimestari-kansalliskirjastoon -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Hae paikkaa viimeistään 02.04.2018.

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Helsinki