Tietojärjestelmäasiantuntija Kansalliskirjastoon

Kansalliskirjasto on Suomen suurin ja vanhin tieteellinen kirjasto, joka vastaa kansallisen julkaisuperintömme säilyttämisestä. Tiesitkö, että kirjasto on myös iso julkisen sektorin ohjelmointitalo? Organisaatiollamme on keskeinen rooli kansallisessa yhteentoimivan metatiedon kehittämisessä ja edistämisessä. Tuotamme myös kirjastoille, arkistoille ja museoille palveluita, joiden tavoitteena on edistää tiedonsaantia yhteiskunnassa, kehittää digitaalisen kirjaston palvelu- ja työympäristöä sekä kirjastotoiminnan vaikuttavuuden arviointia.

Haemme nyt
 

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA datan analysointiin kansallisen metatietovaranto Melindan kehittämiseen ja ylläpitoon. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 12.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

 

Olet arvokas lisä meidän jo valmiiksi osaavaan tiimiimme, jos sinulle on tuttua:

- datan analysointi ja käsittely

- datan massamuutoksiin ja konversioihin liittyvät valmistelu- ja toteutustehtävät

- tarvittavien raporttien, viestintämateriaalien ja ohjeiden tuottaminen verkkoympäristöön

 

Edellytämme sinulta

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta

- tietokanta- ja ohjelmointiosaamista (esim. Oracle, Node.js)

- eri tiedontallennusformaattien (esim. MARC21- ja Dublin Core) tuntemusta

 

Arvostamme kokemusta datan visualisoinnista, tilastoinnin kehittämisestä, kirjastojärjestelmistä sekä projektityöskentelystä. Odotamme kehittämislähtöistä ja innostunutta otetta tehtävään.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan kansallisesti merkittävässä organisaatiossa, mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä osaavan työyhteisön tuen.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaan mielelläni kysymyksiisi: tietojärjestelmäpäällikkö Nina Hyvönen, nina.hyvonen(at)helsinki.fi, 050 415 4844.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Anna-Maija Kostiainen, anna-maija.kostiainen(at)helsinki.fi, 050 556 0165

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään tästä linkistä https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tietojarjestelmaasiantuntija. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika tehtävään päättyy 23.10.2018, mutta haastattelemme sopivia kandidaatteja  jo hakuprosessin aikana.

Kaupunki
Helsinki
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Helsingin yliopisto; Kansalliskirjasto
Yhteyshenkilö
Anna-Maija Kostiainen
Puhelin
050 5560165