Palvelupäällikkö Rikhardinkadun, Jätkäsaaren ja Suomenlinnan kirjastoihin

Palvelupäällikkö Rikhardinkadun, Jätkäsaaren ja Suomenlinnan kirjastoihin

Haemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kaupunginkirjaston eteläiselle palvelualueelle. Työsuhteen aloituspaikkana on Rikhardinkadun, Jätkäsaaren ja Suomenlinnan kolmoiskirjasto.

Käyttäjiensä rakastama Rikhardinkadun kirjasto on keskikaupungin taidepainotteinen kulttuurikeidas, jossa järjestetään paljon tapahtumia. Rikhardinkadun kirjaston yhteyteen kuuluvat myös kasvavan Jätkäsaaren kirjasto ja omaleimainen Suomenlinnan kirjasto. 

Palvelupäällikkö toimii Rikhardinkadun kirjaston kirjastonhoitajien ja lastenkirjastotyöntekijöiden sekä Jätkäsaaren kirjaston lähiesimiehenä. Palvelupäällikkö toimii myös kirjastonjohtajan sijaisena.

Palvelupäällikkönä vastaat kirjastojen sisältötyöstä ja kirjastojen opastustoiminnasta. Sinulla on kiinnostusta uusien palvelujen ja asiakkaiden osallistamisen suunnitteluun ja kehittämiseen. Suhtaudut myönteisesti ja joustavasti muutoksiin ja innostat henkilökuntaa kehittämään työtään. Seuraat aktiivisesti kirjastoalan kehitystä.

Työskentelemme alueellisissa tiimeissä yhdessä Töölön, Lauttasaaren, Pikku Huopalahden kirjastojen kanssa. Kirjastojen esimiehet muodostavat alueen johtotiimin. Palvelupäällikkö toimii aluksi eteläisen palvelualueen sisältötiimin tiimimentorina. Mentoroitava tiimi voi vaihtua myöhemmin.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35ov) aine- tai ammatilliset opinnot.

Lisäksi edellytämme johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito ja englannin kielen hyvä suullinen taito.

Luemme eduksi innostavan asenteen henkilöstötyössä sekä kyvyn johtaa muutosta ja uudistua. Arvostamme idearikkautta, joustavuutta sekä esimieskokemusta.

Tehtäväkohtainen palkka: 3 225 euroa/kk

Työaika: toimistotyöaika 36h 15min/viikko

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksytty työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan Helsingin kaupungin rekrytointisivujen kautta: https://www.erekryhelsinki.fi/OpenJobsInternet.asp?L=1&IE=2&Z=H

Työavain 49-209-18.

Hakuaika päättyy 30.8.2018 klo 16.00.

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Heli Roisko puh. 040-3349621, heli.roisko @ hel.fi

Kaupunki
Helsinki