Palvelupäällikkö Lohjan kaupunginkirjastoon

Lohjan kaupunki hakee palvelupäällikköä Lohjan kaupunginkirjastoon vakituiseen virkaan 1.7.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi seitsemän lähikirjastoa ja kirjastoauto. Kirjaston vuosilainaus oli viime vuonna 775 600 ja käyntien määrä 356 000.

Palvelupäällikkö toimii pääkirjastossa ja vastaa osastojen palvelutoiminnan kehittämisestä, asiakaspalvelusta ja tehtäväjärjestelyistä, vastaa pääkirjaston kokoelmatyöstä ja yhteistyöstä päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kanssa.

Edellytämme hakijalta hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kirjallisuuden tuntemusta ja kirjastoalan työkokemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivista ja kehittävää työasennetta.

Palvelupäällikön kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää. Lohjan kaupunki jakautuu kahteen toimialaan: Elinvoima ja Hyvinvointi, joiden alaisuudessa hoidetaan kaupungin perustehtävät.

Yhteystiedot

kirjastotoimenjohtaja Maritta Turunen,
puh. 050 462 1642
maritta.turunen@lohja.fi

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona jäljennökset opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelosta. Kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot kelpoisuustodistuksista voi myös toimittaa pe 7.4.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lohjan kaupunki/kirjaamo, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus Kirjaston palvelupäällikkö.

Kaupunki
Lohja
Sijainti
Pääkirjasto
Yhteyshenkilö
Maritta Turunen
Puhelin
050 462 1642