Määräaikainen erikoiskirjastovirkailija Monikieliseen kirjastoon

Haemme erikoiskirjastovirkailijaa Monikieliseen kirjastoon määräaikaiseen 5 kuukautta kestävään työsuhteeseen ajalle 3.8.-31.12.2020.

Monikielisen kirjaston erikoiskirjastovirkailijan työhön kuuluu aineiston tilaaminen ja vastaanotto, laskutuksen tarkistaminen ja sisältöjen kuvailu Helmet-tietokantaan.

Monikielinen kirjasto on osa Helsingin kaupunginkirjaston Kirjastoverkon yhteiset palvelut -yksikköä. Monikielisen kirjaston kokoelmassa on teoksia yli 80 kielellä lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi tarjolla on musiikkia, elokuvia, aikakauslehtiä, äänikirjoja ja e-kirjoja. Monikielisestä kirjastosta toimitetaan aineistoa muualla Suomessa oleviin kirjastoihin edelleen lainattavaksi asiakkaille. Monikielisen kirjaston toimintaa rahoittaa Opetus- ja kultturiministeriö.

Tehtävään valittavalta vaaditaan alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, joihin sisältyvät tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai soveltuvaa kirjastoammatillista perustutkintoa.

Eduksesi luetaan kyky työskennellä itsenäisesti ja tarkkuus niin aineiston kuvailun kuin tilausten käsittelyn ja laskujen tarkastamisen suhteen. Tehtävän hoitamisessa sinulle on etua monipuolisesta kielitaidosta sekä kirjasto- ja talousjärjestelmien tuntemuksesta. Hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisessä tärkeitä.


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palvelupäällikkö Aino Ketonen
aino.ketonen@hel.fi

Tehtävää haetaan helsinkirekry.fi -palvelussa. Suora linkki hakuilmoitukseen :

https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUV…: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUV…

Hakuaika päättyy 8.6.2020 klo 15:00.

 

 

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Helsinki
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Helsingin kaupunginkirjasto / Monikielinen kirjasto
Yhteyshenkilö
Aino Ketonen