Lukemaan innostava kirjavinkkari yläkoululaisille

Onko intohimonasi saada nuoret lukemaan?                      

Keravan kaupunginkirjasto hakee innokasta, asialle omistautunutta kirjavinkkaria ja lukemaan innostajaa yläkouluikäisten lukuhankkeeseen syksyksi 2017.

Nuoret lukemaan! on kaupungin ehkäisevän työn hanke, jossa erilaisin keinoin kannustetaan yläkoululaisia lukemaan. Lukutaito on yksi elämän tukipilareista, ja sen tukeminen on kirjastotyön ja tämän hankkeen ydin.

Toivomme, että nuorten monipuolinen lukutaito on sinulle sydämen asia ja osaat välittää lukuiloa myös haasteelliselle yleisöllesi. Kirjaston ja koulujen rajapinnassa työskennellen vinkkaat itse kirjoja sekä järjestät lukemiseen ja kirjallisuuteen liittyviä tilaisuuksia. Työn hoitaminen edellyttää sinulta hyvää nuortenkirjallisuuden tuntemusta, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Kokemus vastaavanlaisesta työstä sekä työhön soveltuva koulutus helpottavat hommaan tarttumista.

Työ on kokopäiväistä, työpiste sijaitsee kirjastossa. Paikka täytetään 1.8.2017 alkaen, ja työ kestää syyslukukauden loppuun saakka.

Hakemus + CV osoitteeseen eila.niemi@kerava.fi. Haku tehtävään päättyy ke 21.6. klo 23:59.

Lisätietoja: vastaava kirjastonhoitaja Eila Niemi, eila.niemi@kerava.fi, p. 040 318 4509. Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, Kerava, www.kerava.fi/kirjasto.

 

Kaupunki
Kerava
Sijainti
Keravan kaupunginkirjasto
Organisaatio
Keravan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Eila Niemi
Puhelin
0403184509