Kirjastovirkailijan toimi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva n 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kirkkonummen kunta kuuluu HSL:n joukkoliikennealueeseen. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

 

Kirkkonummen kirjastossa julistetaan haettavaksi 28.6.2019 klo 12.00 mennessä pidennetyllä hakuajalla

KIRJASTOVIRKAILIJAN TOIMI

Haemme kirjastovirkailijaa tekemään lasten- ja nuortenkirjastotyötä. Kirjastovirkailijan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, satutuntien pitämistä ja kirjavinkkausta. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Tärkeintä työssäsi kirjastovirkailijana on, että pidät lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Olet myös aidosti innostunut lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Arvostamme pedagogista ja leikkisää työotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tulet työskentelemään 2020 valmistuvan Kirkkonummen uuden pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolla moniammatillisessa tiimissä. Työtiimissä on kirjastohenkilökunnan lisäksi avoimen varhaiskasvatuksen henkilökuntaa ja kunnan nuoriso-ohjaajia. Tässä tiimissä sinulla on kaikki edellytykset työskennellä luovasti ja kehittää uusia työtapoja ja ‑muotoja yhteistyössä kollegoidesi kanssa uudessa ja kiehtovassa työympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on opistotutkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammattiopinnot. Jos sinulla ei ole kirjastovirkailijan muodollista pätevyyttä, voimme tarjota oppisopimusta.

Kirkkonummi on kaksikielinen kunta, jossa enemmistön kielenä on suomi.

Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Sähköinen hakemus osoitteeseen www.kuntarekry.fi  viimeistään 28.6.2019 klo 12.00 mennessä.

Kaupunki
Kirkkonummi
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Kirkkonummen kunta
Yhteyshenkilö
Margareta Kull-Poutanen
Puhelin
050-5774799