Kirjastovirkailijan toimi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva n 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kirkkonummen kunta kuuluu HSL:n joukkoliikennealueeseen. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kirjastossa julistetaan haettavaksi 1.4.2019 klo 12:00 mennessä

KIRJASTOVIRKAILIJAN TOIMI

Haemme kirjastovirkailijaa, jonka keskeisenä tehtävänä on ruotsinkielinen lasten- ja nuortenkirjastotyö. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua sekä satutuntien ja kirjavinkkausten pitämistä. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Tärkeintä työssä on, että pidät lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja että olet aidosti innostunut lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Arvostamme kasvatuksellista ja leikkisää otetta työssäsi lasten ja nuorten parissa. Hyvä yhteistyökyky ja avoimuus vuoropuhelulle ovat edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tulet työskentelemään keväällä 2020 valmistuvan Kirkkonummen uuden pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolla moniammatillisessa tiimissä. Työtiimissä on kirjastohenkilökunnan lisäksi avoimen varhaiskasvatuksen henkilökuntaa ja kunnan nuoriso-ohjaajia. Tässä tiimissä sinulla on kaikki edellytykset työskennellä luovasti ja kehittää uusia työtapoja ja ‑muotoja yhteistyössä kollegoidesi kanssa uudessa ja kiehtovassa työympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on opistotutkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammattiopinnot. Jos sinulla ei ole kirjastovirkailijan muodollista pätevyyttä, voimme tarjota oppisopimusta.

Kirkkonummi on kaksikielinen kunta, jossa enemmistön kielenä on suomi.

Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Sähköinen hakemus osoitteeseen www.kuntarekry.fi  viimeistään 1.4.2019 klo 12:00 mennessä.

Lisätietoja antavat informaatikko Pia Rahikainen, pia.rahikainen(at)kirkkonummi.fi, p. 040 126 9696 ja kirjastotoimenjohtaja Margareta Kull-Poutanen, margareta.kull-poutanen(at)kirkkonummi.fi, p. 050 577 4799.

Kaupunki
Kirkkonummi
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Kirkkonummen kunta / kirjastotoimi
Yhteyshenkilö
Margareta Kull-Poutanen
Puhelin
050-577 4799