Kirjastovirkailija Pukinmäen kirjastoon

Kirjastovirkailijan tehtävänä on eri-ikäisten asiakkaiden palvelujen tuottaminen, sisältöjen monipuolinen avaaminen sekä osallistuminen tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin. Kirjastovirkailija osallistuu lasten ja nuorten kirjastotyöhön.

Tehtävän aloituspaikkana on Pukinmäen kirjasto, mutta tehtävään kuuluu myös työskentelyä kolmoiskirjaston muissa kirjastoissa (Suutarila ja Tapanila) sekä osallistumista koko pohjoisen palvelualueen toimintaan. Pohjoiseen palvelualueeseen kuuluvat Jakomäen kirjasto, Malmin kirjasto sekä Puistolan ja Tapulikaupungin kaksoiskirjasto, Pukinmäen, Suutarilan ja Tapanilan kolmoiskirjasto sekä Viikin kirjasto. Yhteistä toimintaa suunnittelevat, kehittävät ja toteuttavat koko alueen yhteiset tiimit, joiden tukena toimii alueen kirjastonjohtajien muodostama johtotiimi.

Tehtävässä edellytämme innostunutta ja itsenäistä työotetta, kykyä kaikenikäisten asiakkaiden luontevaan kohtaamiseen ja osallistamiseen sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehto:  Ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin ja englannin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Tehtäväkohtainen palkka: 2273,44

Hakuaika päättyy 26.11.2018  kello 16:00

Haku tehtävään: helsinkirekry.fi, työavain 49-255-18

Lisätietoja:

kirjastonjohtaja Tarja Vuorinne, puh. 040 6851 258,

tarja.vuorinne@hel.fi

Kaupunki
Helsinki
Organisaatio
Helsingin kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Tarja Vuorinne
Puhelin
040 6851 258