Kirjastovirkailija, Outokummun kirjasto

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään

KIRJASTOVIRKAILIJAA

Sijoituspisteenä tulee työsuhteen alkaessa olemaan vilkas ja aktiivinen Outokummun kirjasto. Työhön kuuluu iltatyötä.

Haemme Outokumpuun lasten ja nuorten kirjastotyön osaajaa. Kirjastovirkailija vastaa kouluyhteistyöstä, kirjastonkäytön opetuksesta sekä lapsille ja nuorille suunnattujen tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, aineiston käsittely ja tapahtumista tiedottaminen.
Tehtävässä edellytetään aktiivista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, esiintymistaitoja, tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja hyviä tiimityötaitoja. Arvostamme kokemusta viestinnästä sekä hyvää kokonaisnäkemystä lasten- ja nuortenkirjastotyöstä.

Tehtävään valittavalta edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, joihin sisältyvät tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuvaa kirjastoammatillista perustutkintoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR050). Tehtävä täytetään 1.3.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakuaika päättyy 17.2.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi.

Haastattelut tullaan pitämään viikoilla 8 tai 9.

Lisätietoa tehtävästä antaa kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi ja kirjastonjohtaja Tanja Nyman, puh.044 755 9298, tanja.nyman@joensuu.fi.

Kaupunki
Outokumpu
Sijainti
Outokumpu
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Joensuun seurukirjasto
Yhteyshenkilö
kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen
Puhelin
050 472 5352