Kirjastovirkailija Myyrmäen kirjastoon Vantaalle

Haemme Myyrmäen kirjastoon kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Myyrmäen kirjasto on Vantaan toiseksi suurin, vilkas ja eloisa kirjasto. Kirjasto sijaitsee Myyrmäkitalossa, Vantaan läntisten kaupunginosien kulttuuri- ja monitoimikeskuksessa, kauppakeskus Myyrmannin vierellä.

Vantaan kirjastojen toiminta-ajatus on kaikkien lukutaitojen edistäminen. Kirjastomme painopisteenä on lasten, nuorten ja perheiden vapaa-ajan toiminta.

Vantaan kaupunginkirjasto tarjoaa perheille ja koululaisille mahdollisuuden tutustua robotiikkaan erilaisten pajojen kautta. Kirjastovirkailijan vastuualueeseen kuuluu ohjelmoinnin lukutaidon edistämisen ja robotiikan pajatoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen Myyrmäen kirjastossa sekä osallistuminen lasten, nuorten ja perheiden tapahtumien järjestämiseen. Tehtävän hoito edellyttää kokemusta digitaalisista laitteista sekä toimimisesta lasten ja nuorten parissa.

Kirjastovirkailijan työnkuva sisältää pajatoiminnan lisäksi monipuolista asiakaspalvelua, kokoelmanhoitoa ja kirjaston logistisia työtehtäviä.

Arvostamme joustavia asiakaspalvelutaitoja, innovatiivisuutta, yhteistyö- ja organisointikykyä, kirjallisuuden ja e-aineistojen tuntemusta sekä valmiutta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto.  Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 2.062,42 €/kk.  

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.  

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.  

Hakemukset 19.9.2019 klo 16.00 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään www.vantaarekry.fi    

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyrmäen kirjaston palveluesimies Marjo Hänninen (p. 043 8251759 tai etunimi.sukunimi@vantaa.fi)

 

 

Kaupunki
Vantaa
Sijainti
Paalutori 3, 01600 Vantaa
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Vantaan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Marjo Hänninen
Puhelin
043 8251759