Kirjastovirkailija Lumon kirjastoon Vantaalle

Lumon kirjasto on juuri avattu uudistetuissa tiloissa. Haemme joukkoomme innovatiivista ja innostunutta kirjastovirkailijaa. Pääset kehittämään kirjaston uudistuvia palveluita. Toiminta-ajatuksemme on kaikkien lukutaitojen edistäminen. 

Vastuullesi tulee vapaa-ajalla kirjastoon tulevien lasten ja lapsiperheiden toiminnan kehittäminen Lumon kirjastossa. Toiminta voi olla esimerkiksi kerhotoimintaa, jossa esimerkiksi luetaan, pelataan, valokuvataan tai tehdään animaatioita. Lapsille ja perheille suunnatun vapaa-ajan toiminnan lisäksi tehtäviisi kuuluu kirjaston asiakaspalvelutyö ja sitä tukevat tehtävät. Lisäksi toimit Lumon kirjaston lehtivastaavana. 

Tehtävän hoitaminen vaatii halua ja kykyä kohdata lapsia, ymmärrystä monilukutaidosta sekä ideoita ja kykyä tuottaa sen mukaisia palveluja lapsille ja lapsiperheille. Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä onnistumisessa. 

Arvostamme asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista työotetta, tietoteknistä osaamista sekä valmiutta oppia ja kokeilla uutta. 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot. 

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. 

Lumon kirjasto toimii Vantaan Korsossa Monitoimikeskus Lumossa. Samassa rakennuksessa on Lumon lukio sekä vilkkaassa käytössä olevat liikuntatilat. 

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 2.042,00 €/kk. 

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. 

Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Hakemukset 28.3.2019 klo 16.00 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään  www.vantaarekry.fi  

Lisätietoja tehtävästä antaa Lumon kirjaston palveluesimies Eija Kylänpää (p. 050 302 8449 tai etunimi.sukunimi@vantaa.fi). 

 

Kaupunki
Vantaa
Sijainti
Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Vantaan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Eija Kylänpää
Puhelin
050 302 8449