Kirjastovirkailija Jokelan ja Kellokosken kirjastoon

Kirjastovirkailija, Jokelan ja Kellokosken lähikirjastot

Tuusulan kunnassa toimii pääkirjasto, Jokelan ja Kellokosken lähikirjastot sekä vuonna 2016 käyttöönotettu kirjastoauto. 

Tuusulan kunta hakee

kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2017 alkaen. Kirjastovirkailija tulee työskentelemään Jokelan ja Kellokosken lähikirjastoissa. Jokelan ja Kellokosken kirjastot sijaitsevat Pohjois-Tuusulassa noin 10 kilometrin päässä toisistaan.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, lastenkirjastotyöhön osallistuminen painopisteenä tiedonhaunopastukset ja luokkakäyntien vetäminen, tapahtumatuotantoon osallistuminen ja kokoelmatyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaationalan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää kouluyhteistyössä tarvittavia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Lisäksi työskentely kahdessa työyksikössä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä intoa ja luovuutta kehittää palveluita.    

Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi, puh. 040 314 3442 tai annastiina.louhisalmi@tuusula.fi , Jokelan kirjastonjohtaja Sylva Aejmelaeus, puh. 040 314 4041 tai sylva.aejmelaeus@tuusula.fi tai Kellokosken kirjastonjohtaja Tuuli Kokko, puh. 040 314 4246 tai tuuli.kokko@tuusula.fi

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttäväksi todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 27.10.2017 klo 16.

Sähköiset hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteella:https://tuusula.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

Kaupunki
Tuusula
Sijainti
Jokelan ja Kellokosken kirjastot
Organisaatio
Tuusulan kunnankirjasto
Yhteyshenkilö
Annastiina Louhisalmi
Puhelin
0403143442