kirjastovirkailija Auran kirjastoon

Auran kirjasto hakee lasten- ja nuortenkirjastotyöstä vastaavaa kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 22.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Aura on noin 4 000 asukkaan kehittyvä kunta hyvien liikenneyhteyksien varrella Varsinais-Suomen sydämessä, vain 30 kilometrin päässä Turusta. Auran kirjasto on viihtyisä ja valoisa, yhtenäiskoulun yhteydessä sijaitseva kirjasto, jossa kouluyhteistyö on vilkasta.

Tehtäviisi kuuluu yhteistyö koulun ja varhaiskasvatuksen kanssa, lasten- ja nuortenaineistojen kokoelmanhoito, asiakaspalvelu, toimistotehtävät sekä osallistuminen tapahtumatuotantoon, viestintään ja markkinointiin. Arvostamme ryhmänohjaustaitoja sekä kokemusta lasten- ja nuortenkirjastotyöstä ja tapahtumatuotannosta. Toivomme sinulta kykyä tuottaa raikkaita somesisältöjä ja julkaisuja.

Edellytämme tehtävään valittavalta ideoita lasten- ja nuortenkirjastopalveluiden kehittämiseksi, hyviä tietoteknisiä ja viestintätaitoja sekä yhteistyökykyä. Odotamme aitoa innostusta lasten - ja nuortenkirjastotyöstä sekä kykyä luontevaan työskentelyyn lasten ja nuorten kanssa. Otteesi työhön on asiakaskuntaa osallistava, itseohjautuva ja rohkea. 

Vastineeksi tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän, mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön sekä pienen mutta helposti lähestyttävän työyhteisön.

Tehtävä on kokoaikainen (36,25 h/vko) sisältäen iltayötä ja tapahtumien yhteydessä satunnaisesti viikonlopputyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Hakijoita, jotka eivät täytä kelpoisuusehtoa, ei oteta valinnassa huomioon.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää osoitteessa www.kuntarekry.fi hakuavaimella 335152.

Kaupunki
Aura
Sijainti
Varsinais-Suomi
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Auran kunta, Auran kirjasto
Yhteyshenkilö
laila Uusitalo
Puhelin
040 1435701