Kirjastovirkailija

Porin kaupunginkirjasto hakee kirjastovirkailijaa Nakkilan seutukirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Nakkilan seutukirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa palveluiden äärellä Kokemäenjoen varrella lähellä Poria. Kirjastossa työskentelee neljä henkilöä ja se on osa Porin kaupunginkirjaston palveluverkostoa.

Tehtävänäsi on asiakaspalvelu ja päivittäiset kirjastotyöt sekä palveluiden kehittäminen yhdessä työyhteisön ja alueen asukkaiden kanssa. Tulet hyvin toimeen kaikkien asiakasryhmien kanssa ja olet innostunut tapahtumien järjestämisestä sekä muusta yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Arvostamme monipuolista digitaalista osaamista sekä valmiutta ja intoa opastaa asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä. Työssä on mahdollista päästä työkiertoon ja sijaistamaan kirjaston muihin toimipisteisiin. Oma auto katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolisia asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme joustavuutta, intoa ja luovuutta. Tiimityö ja avoin vuorovaikutus sujuvat sinulta luonnostaan!

Palkkaus määräytyy KVTESin hinnoittelutunnuksen 02KIR60 mukaisesti ja työaika on 36,25 h/vk.

Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Kaupunki
Nakkila
Organisaatio
Porin kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Siina Vieri
Puhelin
044 701 5829