Kirjastovirkailija

Kirjastovirkailijamme siirryttyä uusiin haasteisiin haemme uutta kirjastovirkailijaa 1.7.2020 lukien toistaiseksi.

Tule mukaan työyhteisöömme Tervoon - toimivaan, rohkeasti kokeilevaan ja elinvoimaiseen ekologisen elämisen kuntaan. Järjestämme palvelut uusin toimintamallein, ihmislähtöisesti, itsenäisesti ja yhteistoiminnallisesti alueen elinvoima turvaten. Kirjastomme toimii läheisessä yhteistyössä Nilakan kuntien virtuaalikirjastojen ja Ylä-Savon Rutakko-kirjastoverkon kanssa.

Kirjastovirkailijan tehtäviin sisällytetään kunnan viestintään, tiedottamiseen ja markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena kirjastovirkailijan toimeen on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon /60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, hyviä tietoteknisiä ja sometaitoja sekä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Toimen täyttämisessä painotetaan kirjastotyön ja kirjastojärjestelmä Axiell Auroran tuntemusta sekä kiinnostusta kunnan kehittämisestä viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin keinoin.

Palkkaus määräytyy Kvtes 2018-2019 hinnoittelutunnuksen 02KIR60 mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Täytämme toimen toistaiseksi 1.7.2020 lukien. Noudatamme työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa hallintojohtaja Kaija Tarvaiselle, Tervontie 4, 72210 TERVO tai sähköpostilla kaija.tarvainen@tervo.fi

Lisätietoja antaa kirjasto- ja kulttuuripalveluiden esimies Tiina Pulkkinen, puhelin 0447 499 316 ja hallintojohtaja Kaija Tarvainen, puhelin 0447 499201.

Hakuaika päättyy 29.5.2020 klo 14:00.

Kaupunki
Tervo
Sijainti
Tervo
Alkaa
Organisaatio
Tervon kunnankirjasto
Yhteyshenkilö
Tiina Pulkkinen
Puhelin
044 7499316