Kirjastovirkailija

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon haetaan pääkirjaston ja lähikirjastojen yhteistä

KIRJASTOVIRKAILIJAA

Sijoituspisteenä tulee työsuhteen alkaessa olemaan Nepenmäen uusi, koulun yhteydessä sijaitseva kirjasto. Työvuoroja tulee olemaan myös pääkirjastolla ja tarvittaessa kahdessa muussa lähikirjastossa. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Nepenmäen kirjastossa osallistut asiakaspalvelun lisäksi tapahtumien järjestämiseen ja olet mukana kouluyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Eri asiakasryhmien vastaanotto vauvasta vaariin kuuluu myös työhösi, sekä osallistuminen kirjaston viestintään somessa ja verkkosivuilla. Kirjastossa käy päivittäin paljon lapsia, joten innovatiivinen ote, joustava asenne ja kiinnostus lasten- ja nuortenkirjastotyötä kohtaan luetaan eduksi.

Sinulta edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, joihin sisältyvät tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuvaa kirjastoammatillista perustutkintoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR050). Tehtävä täytetään 1.3.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakuaika päättyy 17.2.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesi Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi.

Haastattelut tullaan pitämään viikoilla 8 tai 9.

Lisätietoa tehtävästä antaa kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050 472 5352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi ja kirjastonjohtaja Vesa Liminka, puh.050 4323294, vesa.liminka@joensuu.fi.

Kaupunki
Joensuu
Sijainti
Joensuu
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Joensuun kaupunki
Yhteyshenkilö
kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen
Puhelin
050 472 5352