Kirjastotoimenjohtaja Inariin

Tule kirjastotoimenjohtajaksi Inariin!
Jatkettu haku 20.4.2021 klo 16.00 asti.

Inarin kunta tarjoaa kirjastopalveluita Ivalon pääkirjastossa, Saamelaiskirjastossa Inarin kirkonkylällä sekä kirjastoautossa. Inarin kunnankirjasto on osa Lapin kirjastoa. Kirjastotoimenjohtajana vastaat kirjaston johtamisesta, toiminnasta, taloudesta ja raportoinnista. Kirjasto ei ole koskaan valmis: sinun työsi on kehittää palveluita yhdessä henkilökunnan kanssa entistä paremmiksi. Tehtäviisi kuuluu yhteistyö Lapin kirjaston kimpan piirissä sekä paikallisella tasolla muiden toimijoiden kanssa. Toivomme sinulta käytännön työpanosta kirjaston lukemisen ja monipuolisen lukutaidon edistämistyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on kirjastolain 1492/2016 mukainen pätevyys. Olet ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut kirjastoalan asiantuntija. Tarvittavan tiedollisen ja taidollisen hallinnan olet hankkinut työkokemuksella ja kirjastoalan opinnoilla.

Edellytämme, että olet hyvin motivoitunut johtamis- ja esihenkilötyöhön. Sinulla on esiintymistaitoa, monipuolista viestintäosaamista ja hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta. Inarin kunta on vakaa työnantaja. Tarjoamme asianmukaiset puitteet, yhteisöllistä tukea sekä perehdytystä työhösi.

Työpisteesi on pääkirjastossa. Edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Inari on nelikielinen kunta, ja saamenkielen taito katsotaan haussa eduksi. Tehtävään voi sisältyä ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Lisäksi maksetaan kolmen prosentin Inari-lisä. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävä täytetään vakinaisesti 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Jätä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry -palveluun viimeistään 20.4.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja:
Sivistysjohtaja Ilkka Korhonen puh. 0400 131231, ilkka.korhonen@inari.fi

Vt. kirjastotoimenjohtaja Arja Kuisma puh. 040 6211360, arja.kuisma@inari.fi

Odotamme sinua Inarissa!

Inari on taloudellisesti menestyvä ja elinvoimainen kasvukunta Pohjois-Lapissa. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet sekä linja-autolla maakuntakeskukseen Rovaniemelle että suorilla päivittäisillä lennoilla pääkaupunkiseudulle. Inarin kunnan talouden vahvin tukijalka on matkailu, lisäksi elinkeinotoimintaa on esimerkiksi arktisessa testaamisessa. Inarissa on kunnan kokoon nähden hyvät palvelut. Meillä on neljä upeaa vuodenaikaa, ainutlaatuinen luonto ja erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluharrastuksiin.

www.inari.fi/rekry

Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Inarin kunta