Kirjastosihteeri

Haemme kirjastosihteeriä Ii-instituutti –liikelaitoksen kirjastopalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2020 – 31.12.2020.

Kirjastosihteerin tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kokoelmatyö ja asiakkaiden opastaminen tiedonhaussa ja laitteiden käytössä. Kirjastosihteeri osallistuu työssään satutuokioiden pitämiseen, kirjavinkkaukseen, tiedonhaun opetukseen ja tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon / 60 opintopisteen kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Arvostamme erityisesti innostusta kehittää lasten- ja nuortenkirjastotyötä. Lisäksi toivomme kirjallisuuden tuntemusta, tietoteknistä osaamista sekä kiinnostusta sosiaalisen median käyttöön.

Etsimme kirjastotyöstä innostunutta, yhteistyökykyistä ja pienen kirjaston monipuolista tehtäväkenttää arvostavaa työntekijää.

Työpiste on ensisijaisesti Iin pääkirjastossa. Työvuoroja voi tarvittaessa olla myös Kuivaniemen kirjastossa. Ajokortti on tehtävän hoidossa suotava. Iin kunnalla on käytössään sähköautoja.

Työaika 36,75h /viikko. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Palkkaus: KVTES. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Sähköiset hakemukset Kuntarekryn kautta.
 

Kaupunki
Iin kunta
Organisaatio
Ii-instituutti
Yhteyshenkilö
Minna Halonen
Puhelin
0503106802