Kirjastopalvelukoordinaattori

Porvoon kaupunginkirjasto hakee kirjastopalvelukoordinaattoria ajalle 2.1.2020-31.12.2020.

Tule mukaan kehittämään Helle-kirjastojen yhteistyötä Uudellamaalla! Porvoon kaupunginkirjasto etsii kirjastopalvelukoordinaattoria Helle-kirjastoverkostoa koordinoimaan. Kirjastopalvelukoordinaattori vastaa Helle-kirjastojen sisäisestä viestinnästä, suunnittelee yhteisiä tapahtumia ja kampanjoita, toimii johtoryhmän sihteerinä, on mukana Helle-työryhmissä, valmistelee Helle-kirjastojen yhteistä budjettia ja yhteisiä hankintoja ym.
Helle-kirjastokimppaan kuuluu 12 kuntaa Uudellamaalla: Askola, Hanko, Inkoo, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo ja Siuntio.

Kirjastopalvelukoordinaattori tekee pääosin työtä Porvoossa, mutta koordinaattori on Helle-kirjastojen yhteinen työntekijä ja työkuvaan kuuluu liikkuminen alueella.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kirjastotoimintaan. Alue on kaksikielistä, joten edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Työhön kuuluu paljon kirjoittamista, joten toivomme, että sinulla on sujuva kynä. Kyky toimia itsenäisesti ja verkostoitua on tarpeen. Toivomme myös idearikasta ja kehittämishaluista otetta työhön.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 2.1.2020-31.12.2020, mutta jatkuu mahdollisesti. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2 572,92 euroa. Sopimusala KVTES, Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Työaika on 36 h 45 min/viikko.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastopalvelukordinaattori-264…  . Hakemuksen pitää olla meillä viimeistään 16.12.2019 klo 12.00.

Kaupunki
Porvoo