Kirjastonhoitajan toimi Janakkalan kunnankirjastossa

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi.

Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Kuntaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Haemme palvelukseemme kirjastoautotoiminnasta vastaavaa kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken lähikirjasto ja kirjastoauto. Työtehtäviin kuuluu mm. kirjastoauton kokoelman hoito, asiakas- ja tietopalvelu, yhteistyö haja-asutusalueen koulujen ja päiväkotien kanssa ja työskentely kirjastoautossa, sekä säännöllinen työskentely pääkirjastolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelumyönteisyyttä, joustavuutta, kirjastoalan ja tietotekniikan sekä lastenkirjallisuuden hyvää tuntemusta.

Palkka 2573,12 euroa. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä pääkirjastolla. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 4.12.2020 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Tiedustelut: kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274.

Kaupunki
Janakkala
Sijainti
Koulutie 2 A, 14200 Turenki
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Janakkalan kunnankirjasto
Yhteyshenkilö
Matti Karvinen
Puhelin
03-6801274