Kirjastonhoitajan toimi

Haemme Wiitaunionin aluekirjastoon kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 12.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Wiitaunionin aluekirjastoon kuuluvat Pihtiputaan ja Viitasaaren kirjastot ja kirjastonhoitajan pääasiallinen toimipiste on Viitasaaren kirjasto.

Kirjastonhoitajan vastuualueeseen kuuluu lasten ja nuorten kirjastotyö sekä sen suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä muun henkilöstön ja koulujen kanssa. Työ sisältää mm. kirjastonkäytön sekä tiedonhallintataitojen opetusta. Innostus kirjavinkkaukseen ja satutuntien pitämiseen katsotaan eduksi.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluvat myös asiakaspalvelu, lasten ja nuorten osaston kokoelmatyö, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, sosiaalisessa mediassa tapahtuva tiedottaminen ja markkinointi, asiakkaiden digiopastus sekä muut kirjastoammatilliset tehtävät. Lisäksi kirjastonhoitaja osallistuu hankkeiden ja projektien suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä hyviä digi- ja tiedonhakutaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR042), samoin muut palvelussuhteen ehdot. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus jätetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 15.2.2021 klo 16 mennessä. Hakemukseen tulee liittää tutkinto- ja työtodistukset sekä CV. Haastattelut tullaan pitämään viikolla 10. Haastatteluissa käytetään tarpeen vaatiessa sähköisiä alustoja.

Tiedusteluihin vastaa kirjastotoimenjohtaja Jari Eskelinen, puh. 040 860 0184.

Kaupunki
Viitasaari
Sijainti
Viitasaari
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Wiitaunionin aluekirjasto
Yhteyshenkilö
Jari Eskelinen
Puhelin
040 860 0184