Kirjastonhoitajan sijaisuus

Haemme Turun kaupunginkirjaston järjestelmätiimiin kirjastonhoitajan sijaista ajalle 2.5.–31.12.2019.

Tehtävät liittyvät lakisääteiseen alueelliseen kehittämistehtävään sekä Vaski-kirjastojen järjestelmäyhteistyöhön. Kirjastonhoitajana osallistut toimialueen kirjastohenkilökunnan osaamisen kehittämiseen muun muassa täydennyskoulutuksia suunnittelemalla ja toteuttamalla. Lisäksi osallistut Vaski-kirjastojen kirjastojärjestelmän tukeen ja ylläpitoon. Tehtävään sisältyy myös säännöllistä asiakaspalvelutyötä. Toimenkuvaa voidaan muokata huomioiden hakijan osaaminen ja toiveet.

Kehittämistehtävän toimialueena ovat Varsinais-Suomen ja Satakunnan 44 kuntaa, joissa asuu noin 698 075 ihmistä. Vaski-kirjastojen yhteiseen palvelujärjestelmään kuuluu 18 kaupungin- ja kunnankirjastoa Varsinais-Suomessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi luetaan perehtyneisyys kirjastojen eri toimintamuotoihin, alueen kirjastoyhteistyöhön ja kirjastojärjestelmien – erityisesti Axiell Auroran – hyvä tuntemus ja hallinta sekä monipuoliset tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän innostavassa työympäristössä osaavien kirjastoammattilaisten kanssa.

Hakemukset tehtävään 8.4.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastonhoitaja-tku00-44-47-19/

Kaupunki
Turku
Sijainti
Turun kaupunginkirjasto
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Turun kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Asko Autio
Puhelin
050 577 1939