Kirjastonhoitajan sijaisuus

Suomussalmen kunnankirjastossa on haettavana 
KIRJASTONHOITAJAN opintovapaan sijaisuus ajalle 1.9.2018 - 31.5.2019

Sijaisuudelle voi tulla jatkoa syksyllä 2019.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tiedonhaku- ja kokoelmatyö, viestintä, osallistuminen asiakasopastuksiin ja tapahtumien järjestämiseen sekä muut kirjastoalan työtehtävät. Kirjastonhoitaja vastaa kirjaston lehtien, pelien ja musiikkiaineiston hankinnasta. Kirjastonhoitaja toimii kirjastotoimenjohtajan sijaisena. 

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. 

Tehtävässä edellytetään kokemusta kirjastotyöstä, tiedonhakumenetelmien tuntemusta ja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme hakijalta kirjallisuuden ja musiikin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Axiell Aurora- kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. 

Suomussalmen kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Suomussalmen kunnankirjasto kuuluu Kainet-kirjastokimppaan.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 23.7.2018 klo 15.00.

Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV tai ansioluettelo pdf-tiedostoina. 

Haastattelut järjestetään viikolla 33. Alkuperäiset tutkinto-ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Anette Karjalainen, puh. 044 581 1488, anette.karjalainen@suomussalmi.fi

Kaupunki
Suomussalmi
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Suomussalmen kunnankirjasto
Yhteyshenkilö
Anette Karjalainen
Puhelin
044 581 1488