Kirjastonhoitaja Martinlaakson ja Pähkinärinteen kirjastoihin Vantaalle (Anonyymi haku)

Martinlaakson kirjasto on vilkas lähikirjasto Martinlaakson keskustassa. Kirjastossa käy vuosittain vajaat 250.000 asiakasta. Pähkinärinteen kirjasto toimii puolestaan omatoimikirjastona sekä yhdistettynä nuorisotilana ja kirjastopisteenä. Kirjastot toimivat yhteistyössä keskenään. Ensisijaisesti työtehtävät sijoittuvat Martinlaakson kirjastoon, mutta työskentelet myös Pähkinärinteen kirjasto-nuorisotilalla. Pähkinärinteen kirjasto on auki maanantaisin ja torstaisin klo 14-20. Vantaan kaupunginkirjaston toiminta-ajatuksena on kaikkien lukutaitojen edistäminen.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista ja innostunutta kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen.

Toimit Martinlaakson kirjastossa yhtenä tiimin jäsenenä sekä Pähkinärinteen kirjastossa työparin kanssa ja yhteistyössä tilan nuorisotyöntekijöiden kanssa. Vastaat kirjaston viestinnästä yhdessä kirjaston tapahtumavastaavan kanssa sekä yläkouluyhteistyöstä, erityisesti 7-luokkien vinkkauksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kirjaston asiakaspalvelu ja sitä tukevat tehtävät. Vuoroja teet molempiin kirjastoihin.

Edellytämme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja valmiuksia kohdata nuoria päivittäisessä työssä.  Muu kirjasto- tai kirjallisuusosaaminen luetaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta, vastuunottokykyä sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, muut kielet ovat plussaa. Lisäksi arvostamme tietoteknistä osaamista, valmiutta erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen kirjaston jokapäiväisessä arjessa sekä halua oppia ja kokeilla uutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 2569,36 €/kk.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 2.12.2020 klo 16.00 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään
www.vantaarekry.fi

Esimiehenä toimii palveluesimies Jaana Määttä

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.

 

 

 

Kaupunki
Vantaa
Sijainti
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Vantaan kaupunginkirjasto