Kirjastonhoitaja Autokirjastoon Vantaalle

Vantaan Autokirjasto hakee kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haemme ammattitaitoista, osaavaa ja kirjastoautotyöhön innostunutta oma-aloitteista kirjastonhoitajaa.

Vantaan Autokirjasto on osa pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoverkkoa ja kirjastoauto osallistuu pääkaupunkiseudun yhteistyöhön. Kyläjuhlat, vierailut ja muiden erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus osana kaupunkilaisten arkea tukee kirjastojen toimintaa Vantaalla.

Kirjastonhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu lastenkirjastotyö, sillä kirjastoauton asiakkaista suurin osa on lapsia. Palvelujen kehittäminen ja koordinointi on arkipäivää samoin kuin asiakaspalvelutehtävät ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden kirjastoautolaisten kanssa.

Arvostamme aktiivista asiakaspalveluotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, viestintäosaamista ja organisointikykyä. Arvostamme myös teknistä osaamista ja kykyä opastaa asiakkaita tietotekniikan ja sähköisten palvelujen käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työ on kaksivuorotyötä. Työhön kuuluu säännöllistä iltatyötä ja mahdollisesti myös lauantai- ja sunnuntaityövuoroja.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen palkka on 2.513,26 €/kk.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka

Hakemukset 22.2.2019 klo 16.00 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään  https://www.vantaarekry.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Kuutti, puh. 043 8250068 tai paivi.kuutti@vantaa.fi

 

 

 

Kaupunki
Vantaa
Sijainti
Lummetie 4, 01300 Vantaa
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Vantaan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Päivi Kuutti
Puhelin
043 8250068