Kirjastonhoitaja Autokirjastoon Vantaalle

Vantaan kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastonhoitajan tehtävä 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu lastenkirjastotyö, sillä kirjastoauton asiakkaista suurin osa on lapsia. Palvelujen kehittäminen ja koordinointi on arkipäivää samoin kuin asiakaspalvelutehtävät ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden kirjastoautolaisten kanssa. Vantaan kaupunginkirjaston toiminta-ajatus on kaikkien lukutaitojen edistäminen.

Vantaan Autokirjasto on osa pääkaupunkiseudun Helmet – kirjastoverkkoa ja kirjastoauto osallistuu pääkaupunkiseudun yhteistyöhön. Kyläjuhlat, vierailut ja muiden erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus osana kaupunkilaisten arkea tukee kirjastojen toimintaa Vantaalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatiotutkimuksen opinnot. Odotamme sinulta aktiivista asiakaspalveluotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintä- ja organisointikykyä. Arvostamme tietoteknistä osaamista ja kykyä opastaa asiakkaita tietotekniikan ja sähköisten palvelujen käytössä. Myös muu kirjastoa hyödyttävä erikoisosaaminen otetaan huomioon.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia ja tehtäväkohtainen palkka on 2538,39€. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy säännöllistä iltatyötä ja mahdollisesti myös lauantai- ja sunnuntai työvuoroja.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan ja alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset 27.8.2019 klo 16 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään www.vantaarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Kuutti, puh. 043 8250068 tai paivi.kuutti@vantaa.fi

 

 

Kaupunki
Vantaa
Sijainti
Lummetie 4, 01300 Vantaa
Organisaatio
Vantaan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Päivi Kuutti
Puhelin
043 8250068