Kirjastonhoitaja

Tule mukaan työskentelemään lasten ja nuorten toiminnan parissa Paraisten kaupunginkirjastossa.

https://youtu.be/NfC93Q8TBwE

Paraisten kaupungissa on Paraisilla sijaitseva pääkirjasto ja lähikirjastot Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa ja Iniössä. Kaikki lähikirjastot ovat omatoimikirjastoja. Paraisten kaupunginkirjasto on osa Blanka-kirjastoverkostoa.

Haemme Paraisten kirjastoon kirjastonhoitajaa 1.3.2021 (tai sopimuksen mukaan) alkaen toistaiseksi. Ilmoitus julkaistaan uudelleen, koska joulukuussa 2020 aloitettua rekrytointia jatketaan.

Pääasiallisena tehtävänäsi on edistää lasten ja nuorten monipuolista lukemista ja kirjastonkäyttöä osana lasten ja nuorten tiimiä.
Työtehtäviin kuuluu kirjastopalvelujen kehittäminen ja toteuttaminen lapsille ja nuorille suunnatun lukemista edistävän, luovan ja pedagogisen toiminnan muodossa suomeksi ja ruotsiksi.
Työtä tehdään yhteistyössä kaupungin koulujen, päiväkotien ja nuorisotoiminnan sekä paraislaisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Työ edellyttää kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä aktiivista kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen.
Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta työskentelystä suomen kielellä ja joka tuntee suomenkielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden.
Sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää itse työtäsi, joten arvostamme aloitteellisuutta, itsenäistä työskentelyä ja idearikkautta.

Työtehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu, johon sisältyy ilta- ja lauantaityötä, sekä muut tavalliset kirjastonhoitajan tehtävät. Työskentelet pääasiassa Paraisten kirjastossa, mutta tarvittaessa myös kaupungin muissa kirjastoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 2498,55 euroa.
Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.
Käytössämme on neljän kuukauden koeaika.
 

Hae tehtävään kuntarekry.fi -palvelussa (tehtäväavain 335311). Hakuaika päättyy 7.2.2021

Kaupunki
Paraisten kaupunki
Sijainti
Paraisten kaupunginkirjasto
Organisaatio
Paraisten kaupunki
Yhteyshenkilö
Karolina Zilliacus
Puhelin
040 488 5878