Kirjastonhoitaja

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön. Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa! Tutustu meihin osoitteessa https://www.hamina.fi/

Haminan kaupungin kirjastopalvelut hakee

KIRJASTONHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen pääkirjastoon ajalle 5.8.-22.12.2019.
Haminan kirjastopalvelut koostuvat Haminan pääkirjastosta, Ruissalon kirjastosta, joka toimii myös omatoimikirjastona, ja kirjastoautosta.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu säännöllinen asiakaspalvelutyö, kokoelmatyö sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. Kirjastonhoitaja työskentelee ensisijaisesti Haminan pääkirjastossa, mutta tarvittaessa myös Ruissalon kirjastossa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävä edellyttää sekä yhteistyökykyä että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kirjallisuudentuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyvää tieto- ja viestintäteknistä osaamista. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kirjastotyökokemus.

Työaika on 36,75 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/ tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70 49401 Hamina.

Hakuaika päättyy 8.7.2019 klo 15.00

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/vapaa-aika-liikunta/kirjastot-ja-kulttuuri/kirjastot/

Kaupunki
Hamina
Sijainti
Rautatienkatu 8, 49400 Hamina
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Haminan kaupunki
Yhteyshenkilö
Laura Korhonen
Puhelin
040 199 1487