Kirjastonhoitaja

Haettavana on kirjastonhoitajan toimi Rovaniemen kaupunginkirjastossa.

Rovaniemen kaupunginkirjastoon haetaan toistaiseksi voimassa olevaan toimeen kirjastonhoitajaa, jonka tehtäviin kuuluu kirjaston kumppanuuksista vastaaminen, kuten yhteistyö järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa sekä kuntalaisten osallistaminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun sekä kuntalaisten aktivointi mukaan kirjaston kehittämistyöhön.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutyö, tiedonhaku- ja kokoelmatyö, kaupunginkirjaston tapahtumien järjestämisen koordinointi ja lukutaitotyö yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa ml. ryhmäkäyntien vetäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, pedagogisia taitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Eduksi katsotaan kokemus lukutaito- ja osallisuustyöstä. Tehtävä edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä.

Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoiville esimiehelle.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun.

Hakuaika päättyy 30.9.2022 klo 23:59. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään viikolla 41.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Kaupunki
Rovaniemi
Sijainti
Rovaniemi
Alkaa
Organisaatio
Rovaniemen kaupunginkirjasto