Kaksi vastaavaa kirjastonhoitajaa

Lempäälä on vireä kunta Suomen kasvukäytävällä, Tampereen kaupunkiseudulla. Kääri hihat ja tule kehittämään kanssamme kirjasto- ja kumppanuuspalveluita!

Yhteisöpalvelut on kirjastosta, liikuntapalveluista, lasten ja nuorten palveluista sekä kulttuurista rakentuva kokonaisuus. Pääkirjastomme aukesi uusissa tiloissa Lempäälä-talossa 2.1.2021, lähikirjastoja on kaksi. Kirjastoautoyhteistyötä teemme Valkeakosken kaupungin kanssa.

Haemme uudelleen tähän täysin uudistumassa olevaan kokonaisuuteen kahta vastaavaa kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan vastaavan kirjastonhoitajan työsuhteeseen (toimet vastaavat osastonjohtajan tehtäviä). Toinen toimista on tiimivastaavuus lasten kirjasto- ja kumppanuuspalveluissa, toinen aikuisten kirjasto- ja kumppanuuspalveluissa. Tiimit toimivat kirjasto- ja kumppanuuspalveluiden kehittämispäällikön alaisuudessa.

Etsimme vastaavaksi kirjastonhoitajaksi henkilöä, joka kehittää vastuullaan olevan, uuden ja rakentumassa olevan tiimin toimintaa osana Lempäälän kunnan kirjasto- ja kumppanuuspalveluita. Toimit tiimiisi kuuluvan esihenkilönä ja kirjastopalveluiden johtotiimin jäsenenä.

Meille tärkeää on asenteesi ja motivaatiosi työn tekemiseen sekä kuntamme kehittämiseen vahvan kumppanuuden hengessä. Otat kuntakentän voimakkaat muutostuulet mahdollisuutena vastaan; haluat olla mukana kanssamme nostamassa purjeet ylös uudessa Lempäälä-talossa. Tulet mutkattomasti toimeen ihmisten kanssa edistäen sujuvaa yhteistyötä ja kumppanuutta eri toimijoiden kanssa. Olet innostuva, osaat innostaa muita. Sinulla on silmää yksityiskohdille, mutta hahmotat työssäsi myös suuret linjat.

Odotamme sinulta soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi hyvää perehtyneisyyttä yleisten kirjastojen tehtäviin sekä hakemasi aihealueen, lapset/nuoret/aikuiset ja ikäihmiset, sisältöihin. Edellytämme sinulta kokemusta esihenkilötyöstä ja proaktiivisesta toimintojen kehittämisestä muuttuvissa toimintaympäristöissä. Eduksi katsotaan pedagoginen osaaminen ja työote sekä kokemus digitaalisista palveluista ja niihin liittyvien muutosten vaikutuksista asiakaslähtöisiin palveluratkaisuihin.

Kirjaa hakemuksen alkuun selkeästi kumpaako tehtävää haet. Halutessasi voit hakea kumpaakin tehtävään samalla hakemuksella.

Vakituisissa toimissa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Hae tehtäviin kuntarekry.fi -palvelussa (tehtäväavain LEM-05-4-21). Hakuaika päättyy 28.1.2021 klo 15:00.

Kaupunki
Lempäälä
Sijainti
Lempäälän pääkirjasto, Lempäälä-talo, Manttaalitie 15
Organisaatio
Lempäälän kunta
Yhteyshenkilö
Jenni Joru
Puhelin
041 730 3011